رفتن به محتوای اصلی

شما اینجا هستید

دستگاه های نظارتی در جهت ارتقای کیفیت نان اقدام کنند


21 مرداد, 1396 - 14:07 -- علیرضایی
معاون اقتصادی استاندارقزوین تاکید کرد:

دستگاه های نظارتی در جهت ارتقای کیفیت نان اقدام کنند

معاون امور اقتصادی استاندار قزوین گفت : مردم از کیفیت و زمان پخت نان گله مند هستند و دستگاه های نظارتی باید بطور جد وارد شده و در جهت اصلاح روند کنونی اقدام کنند .

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری ،

منوچهر حبیبی در جلسه کارگروه آرد و نان با بیان مطلب فوق ، تاکید کرد : نظارت بر زمان و نحوه پخت نان باید بصورت ویژه در دستور کار دستگاه های نظارتی و متولی باشد تا رضایتمندی مردم حاصل شود .
وی در همین زمینه به مراحل تولید آرد در کارخانجات اشاره کرد و گفت : اداره کل استاندارد باید در کارخانه ها ورود پیدا کند و ضمن بازدید دوره ای گزارش های لازم را جهت تصمیمات مدیریتی به کارگروه آرد و نان ارسال کنند .
حبیبی با بیان اینکه موضوع آرد و نان برای مردم اهمیت زیادی دارد ، تصریح کرد : تعداد نانوایی ها در استان مناسب و کافی است اما باید به سمتی کیفی سازی نان حرکت کنیم .
معاون اقتصادی استاندار نسبت به دوگانه سوز کردن نانوایی ها تاکید کرد و افزود : نانوایانی که نسبت به دوگانه سوز کردن نانوایی اقدام کنند ، از تسهیلات قرض الحسنه یکصد میلیون ریالی با نرخ سود ۴ درصد بهره مند می شوند .
وی همچنین به استفاده از پلاستیک در نانوایی های برای استفاده نان پخته شده و مضرات آن اشاره کرد و گفت : محیط زیست و سایر دستگاه های متولی باید برای جایگزینی کیسه های پارچه ای با پلاستیک چاره اندیشی کنند تا سلامت مردم تضمین شود .