رفتن به محتوای اصلی

شما اینجا هستید

سومین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان برگزار شد


20 آذر, 1396 - 10:52 -- شیشه گرها

سومین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان برگزار شد

سومین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان به ریاست مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و با حضور اعضا در سالن جلسات معاونت سیاسی ، اجتماعی و فرهنگی استانداری برگزار شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری ،

" مریم بیدخام" در این نشست  اظهار داشت: مشکلات سلامت مبدا بسیاری از نابسامانی های اجتماعی خواهد بود که اگر به آن توجه نشود بخش سلامت ، بویژه درحوزه های اجتماعی مردم را تحت الشعاع قرار خواهد داد.
وی با اشاره به اینکه سلامت از مهمترین مقوله های مورد توجه شورای بهداشت استان و کارگروه سلامت و امنیت غذایی در استان است افزود: همه باید برای ارتقاء سلامت جامعه و آگاه سازی عموم مردم به منظور پیشگیری  از شیوع بیماری ها برنامه ریزی شایسته ای داشته باشیم.
بیدخام ادامه داد: توجه به سلامت محصولات کشاورزی،فراورده های دامی،مواد غذایی فرآوری شده و... یک امر مهمی است که بایستی توسط مدیران مربوطه مورد ارزیابی و نظارت مستمر قرار گیرد و با اجرای سیاستگذاری های کارشناسی شده سلامت مردم تضمین گردد.
وی با اشاره به اینکه کیفیت نان و رعایت استانداردهای لازم در آن از اهمیت بالایی برخوردار است افزود : باید به سمت کیفی سازی نان حرکت کنیم و دراین زمینه برگزاری کارگاههای آموزشی با عنوان ارتقا اطلاعات و سطح دانشی نانوایان ضروری است.
بیدخام باتوجه به اهمیت پخت نان با کیفیت و با  آرد سبوس دار افزود: نظارت بر زمان و نحوه پخت نان باید بصورت ویژه در دستور کار دستگاه های نظارتی و متولی باشد.
وی در ادامه رسالت رسانه ملی را در خصوص تامین سلامت مردم تاثیرگذار اعلام کرد و افزود: رسانه ملی می بایست در این خصوص با تهیه و پخش گزارش های دوره ای به آگاه سازی و فرهنگ سازی در جامعه بپردازد.
برگزاری کارگاه اصول ابزار سیاست گذاری و آگاه از شواهد، گزارش عملکرد کمیته تخصصی سلامت در مبارزه با آنفولانزای پرندگان و گزارش کمیته تخصصی امنیت غذایی در رابطه ساماندهی آرد مصرفی در نانوایی های سنگکی عناوین دستور جلسه کارگروه بود.