شرح وظایف دفتر امور بانوان وخانواده
1. هدایت، راهبری و حمایت امور فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده در سطح استان.
2. سازماندهی و سامانده امور فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده در راستای سیاست های کلی نظام جمهوری اسلامی ایران در سطح استان.
3. مطالعه و تحقیق درخصوص مسائل و مشکلات مربوط به خانواده و بانوان در ابعاد زندگی فردی، خانوادگی و اجتماعی و جهت دهی آنان به سوی سیاست های کلان جمهوری اسلامی ایران با رویکرد بومی.
4. مطالعه و شناخت امکانات و تهسیلات مختلف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی استان و برنامه ریزی جهت بهره برداری بهینه از امکانات مذکور.
5. تعیین راهبردها و شاخص های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی زنان و خانواده در سطح استان.
6. مطالعه و بررسی قوانین و مقررات مربوط به زنان به منظور یافتن راه حل های مناسب برای رفع تنگناهای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی زنان.
7. مطالعه، بررسی و برنامه ریزی نحوه آموزش و بالا بردن سطح عملی و دانش عمومی خانواده ها و بانوان در استان.
8. مطالعه، بررسی و تدوین شیوه های سازماندهی خانواده ها و بانوان جهت مشارکت در فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی استان.
9. تعامل با واحدهای استانی دستگاهها اجرایی، سازمان ها و نهادهای ذیربط در امور بانوان به منظور تبادل نظر، آگاهی از طرح ها و برنامه های سایر دستگاهها و انجام هماهنگی ها لازم در انعکاس مشکلات زنان در استان به منظور رفع آنها.
10. تلاش در جهت تامین اعتبارات مورد نیاز برای اجرای طرح ها و برنامه های مربوط به امور خانواده و زنان در استان با همکاری واحدهای استان دستگاههای ذیربط.
11. فراهم آوردن موجبات اجرای وظایف وزارت کشور در ارتباط با مسائل خانواده و بانوان سراسر کشور از طریق استاندار و فرمانداران و سایر واحدهای استانی دستگاهها ذیربط.
12. شناسایی مسائل و مشکلات اجرای برنامه های اجتماعی و رفاهی خانواده ها و بانوان استان و پیگیری از طریق مسئولین ذیربط تا رفع مشکلات.
13. نظارت و پیگیری فعالیت کانون های فرهنگی اجتماعی خانواده و بانوان به منظور توسعه مشارکت زنان در عرضه های مختلف در سطح استان.