رفتن به محتوای اصلی

شما اینجا هستید

خدمت به ایثارگران خدمت به نظام اسلامی است


13 شهريور, 1401 - 15:30 -- کارشناس۲
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری:

خدمت به ایثارگران خدمت به نظام اسلامی است

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قزوین گفت: خدمت به ایثارگران خدمت به نظام اسلامی است و این مسئولیت سنگین بر عهده بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار دارد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری ،

ابوالحسن کبیری سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری قزوین روز یکشنبه  در جلسه معارفه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین اظهار داشت: مجموعه بنیاد شهید و امور ایثارگران افتخار خدمت رسانی به خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران را بر عهده دارد و در همین راستا می توان گفت مسئولیت بنیاد شهید بسیار خطیر است.

وی افزود: بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده هایی سرکار دارد که عصاره واقعی حماسه های بزرگ و پاسداری از نظام اسلامی هستند و در این راستا باید با تمام دقت و توان به خدمت رسانی بپردازند.

کبیری با اشاره به وظیفه و مسئولیت بسیار سنگین بنیاد شهید و امور ایثارگران اضافه کرد: آگاهی بخشی، بصیرت دهی، مراقبت از فرزندان شهدا، برقراری ارتباط نزدیک و صمیمی،  رسیدگی به امور و همراهی با خانواده های ایثارگران از جمله مسائلی است که در دستور کار بنیاد شهید و امور ایثارگران است  و باید به بهترین شکل ممکن انجام شود.
 

سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری قزوین با اشاره به فرارسیدن ایام اربعین حسینی اظهار داشت: آموزه های عاشورا، وظایف و تکالیف کودکان، نوجوانان و حتی زنان جامعه را مشخص کرده است و باید براساس این آموزه ها به موضوعات اجتماعی، فرهنگی و حتی شخصی بپردازیم.

وی با بیان اینکه بعد از واقع عاشورا حضرت زینب (س) به ابلاغ پیام شهدای کربلا و صیانت از خون شهدا پرداختند، افزود: باید در مقابله با دشمنان نظام اسلامی به پا خواست و در این عرصه با توجه به تلاش دشمنان از فضای مجازی بهره گرفت.