صالحی فرماندار بوئین زهرا در آیین کلنگ زنی نیروگاه خورشیدی در منطقه آق امام اظهار داشت؛

دولت چهاردهم میراث‌دار ناترازی‌های گذشته و پیشگام درمسیر توسعه انرژی‌های پاک

  • 07 Jan 2026
  • شناسه مطلب: 4654944
  • تعداد بازدید : 180

دولت چهاردهم میراث‌دار ناترازی‌های گذشته و پیشگام درمسیر توسعه انرژی‌های پاک

به گزارش روابط عمومی فرمانداری بوئین زهرا؛

 در آیینی با حضور مصطفی صالحی، فرماندار شهرستان بوئین‌زهرا، حجت الاسلام و المسلمین رضوانی امام جمعه معزز، اینانلو مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان، نمایندگان شرکت ساتپا و وزارت نیرو و جباری مدیر برق شهرستان، ساخت نیروگاه بزرگ خورشیدی ۵۰ مگاواتی در منطقه آق‌امام آغاز شد.این پروژه با اعتبار ۲ هزار میلیارد تومان از سوی شرکت ساتپا در حال اجرا است و نویدبخش تحولی بزرگ در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر شهرستان خواهد بود.

فرماندار بوئین‌زهرا در این مراسم گفت: دولت چهاردهم میراث‌دار ناترازی‌های انباشته از گذشته بوده، اما با برنامه‌ریزی دقیق و رویکرد جهادی، در مسیر اصلاح و رفع این ناترازی‌ها با قدرت گام برمی‌دارد.

وی افزود: اختصاص ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شهرستان بوئین‌زهرا برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی، این منطقه را به قطب تولید انرژی خورشیدی استان قزوین و کشور تبدیل کرده است.  

صالحی تأکید کرد: توسعه نیروگاه‌های خورشیدی نماد نگاه بلندمدت دولت به آینده انرژی کشور است و ضمن ایجاد اشتغال و سرمایه‌گذاری پایدار، زمینه‌ساز رونق اقتصادی در منطقه خواهد بود.  با اجرای این پروژه، بوئین‌زهرا در مسیر تبدیل شدن به یکی از کانون‌های اصلی تولید برق پاک ایران گام برمی‌دارد — و این تنها آغاز راهی روشن برای آینده‌ای پرامید است.


اشتراک گذاری