Responsive Image
Responsive Image

یاور عابدی

ملاقات
شماره تماس
پست الکترونیک
آرشیو

میز خدمت 

خدمات پایگاه اطلاع رسانی استانداری با بهره گیری ار تکنولوژی نوین.

شرح وظایف

وظایف برون سازمانی

 
۱. مدیریت و نظارت بر اجرای سیاستهای ملی فناوری اطلاعات، ارتباطات و فضای مجازی در سطح استان.
۲. نظارت و ارزیابی دستگاههای اجرایی استان در راستای پیشبرد اهداف توسعه دولت الکترونیک و ارتقای امنیت داده و اطلاعات.
۳. تهیه گزارش‌های لازم از وقایع امنیت اطلاعات و رصد وقایع و رویدادهای سایبری در سطح استان جهت ارائه به مراجع ذی صلاح. 
۴. نظارت بر عملیاتی شدن طرح‌های امنیت اطلاعات و اجرای دستورالعمل‌های مرتبط با تهدیدات سایبری.
۵. برنامه‌ریزی و نظارت بر اجرای مصوبات شوراهای برنامه‌ریزی و توسعه استان و توسعه مدیریت استان و استانداری در مباحث مرتبط با حوزه فناوری اطلاعات، ارتباطات، امنیت و فضای مجازی.
۶. ارایه خط مشی و سیاستهای حمایتی از بخش خصوصی و کسب و کارهای نوپا برای فراگیر کردن کاربرد توسعه دولت الکترونیک و فناوری اطلاعات و هوشمندسازی در سطح دستگاههای اجرایی استان.
۷. نظارت عالیه بر عملکرد کارگروه دفاتر پیشخوان دولت استان.
۸. نظارت و ارزیابی طرحهای تحقیقاتی، برنامه‌ها و پروژه‌های فناوری اطلاعات در استان.
۹. همکاری و نظارت بر تهیه اسناد بالادستی مربوط به توسعه به کارگیری فناوری اطلاعات و طرح جامع توسعه فناوری اطلاعات استان با همکاری  دستگاههای اجرایی در راستای قوانین و مقررات مربوطه و اسناد بالادستی مصوب.
۱۰. حمایت و نظارت بر تحقق برنامه‌ها و سیاست‌های معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و امنیت نهاد ریاست جمهوری در استان. ۱۱. نظارت، هماهنگی و ایجاد تسهیلات لازم جهت توسعه متوازن فناوری اطلاعات در استان .
۱۲. هماهنگی، برنامه‌ریزی و نظارت بر توسعه شهر هوشمند از طریق واحدهای سازمانی مربوطه استانداری و سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور.
۱۳. هماهنگی، برنامه‌ریزی و نظارت بر توسعه دولت الکترونیک و فناوری اطلاعات در شهرها و روستاها از طریق واحدهای سازمانی مربوطه استانداری و سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور.
۱۴. برنامه‌ریزی به منظور بهره گیری از تحلیل داده های استان در راستای دستیابی به دولت هوشمند.
۱۵. برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر برگزاری همایش‌ها، سمینارها، جشنواره‌ها و نمایشگاه‌های مرتبط با تحقیقات و توسعه فناوری اطلاعات و ارتقاء و انتقال دانش فناوری اطلاعات در استان با مشارکت بخش خصوصی وسازمان های ذیربط.
۱۶. برنامه‌ریزی و هماهنگی در برگزاری انتخابات الکترونیک در استان با هماهنگی وزارت کشور و سایر واحدهای سازمانی استانداری و دستگاههای اجرایی ذیربط در چارچوب قوانین و دستورالعمل‌های مربوطه.
۱۷. برنامه‌ریزی و نظارت بر شبکه  دولت در استان.
۱۸. برنامه‌ریزی و نظارت بر ایجاد و توسعه درگاه استانی (پورتال) به منظور تحقق دولت الکترونیک در حیطه وظایف حاکمیتی استانداری.
۱۹. برنامه ریزی و نظارت بر ساخت ابنیه و نوسازی آنها جهت پیش بینی زیرساخت های فناوری اطلاعات و رعایت پدافند غیرعامل در حوزه فناوری اطلاعات.
۲۰. شرکت در کارگروههای مرتبط با فناوری اطلاعات در استان.
۲۱. شرکت در گردهمایی ها، جلسات، نمایشگاه ها و دوره های آموزشی ملی و بین المللی مرتبط.

وظایف درون سازمانی

 
۱. برنامه‌ریزی و نظارت بر اجرای فعالیت‌های مربوط به توسعه دولت الکترونیک و فناوری اطلاعات در سطح استانداری و واحدهای تابعه بر اساس قوانین و مقررات و ضوابط ابلاغی.
۲. نظارت بر کاربرد مناسب فناوری اطلاعات و حسن انجام فعالیتهای امور فناوری اطلاعات در استانداری و واحدهای تابعه به منظور  افزایش بهره‌وری.
۳. نظارت بر واگذاری امور تصدی‌گری، پشتیبانی، تعمیر و نگهداری و استفاده بهینه از امکانات، تأمین و تجهیز لوازم و وسایل نرم‌افزاری و سخت‌افزاری مورد نیاز استانداری و واحدهای تابعه.
۴. نظارت بر تدوین سیاست‌های امنیتی و فرآیندهای انتخاب، خرید، بروز رسانی نرم افزارهای ضد ویروس و ... به منظور افزایش ضریب امنیت شبکه در استانداری و واحدهای تابعه.
۵. نظارت بر حسن اجرای برگزاری مناقصات، انجام استعلامات، عقد قرارداد و خرید نرم افزارها و خدمات فنی و پشتیبانی در حوزه فناوری اطلاعات در استانداری و واحدهای تابعه.
۶. هماهنگی و نظارت بر ایجاد زیرساخت لازم در راستای ایجاد نظام یکپارچه آماری و بهره گیری از داده های مکان محور در مجموعه استانداری و واحدهای تابعه.
۷. بسترسازی و فراهم آوردن زمینه های لازم برای پرورش نیروی جایگزین با تأکید بر مواردی از قبیل انتقال تجربیات، ارائه آموزشهای لازم و مشارکت دادن در انجام امور، ‌تفویض اختیار.
۸. پیش بینی و برنامه ریزی آموزش های لازم درخصوص توسعه دولت الکترونیک و فناوری اطلاعات به منظور ارتقا و افزایش مهارت های تخصصی کارکنان و بهره وری بهینه در این زمینه با همکاری واحد آموزش.
۹. برنامه‌ریزی به منظور کسب آمادگی‌های لازم جهت مقابله با حوادث و حملات فضای مجازی.
۱۰. انجام هماهنگی و برنامه‌ریزی‌های لازم جهت ارتقاء آگاهی کارکنان در امور مربوط به امنیت فضای مجازی.
۱۱. ارائه خط مشی و سازماندهی فعالیتهای دفتر، هدایت، هماهنگی، نظارت و ارزیابی عملکرد کارکنان تحت سرپرستی.