معاون استاندار قزوین:

آسیب‌های اجتماعی، روح و روان جامعه را به هم می‌ریزد/ لزوم بازنگری در اعتبارات و جلب مشارکت ویژه خیرین برای مبارزه با اعتیاد

  • 04 Jan 2026
  • كود الأخبار: 4618315
  • تعداد بازدید : 122

به گزارش روابط عمومی استانداری قزوین ،

شهرام احمدپور، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین، در دیدار با مدیرکل توسعه مشارکت‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور، ضمن هشدار نسبت به خطرات آسیب‌های اجتماعی بر سلامت روانی جامعه، بر لزوم ساماندهی کمپ‌های ماده ۱۶ و تدوین راهبردهای جدید برای جذب خیرین در حوزه اعتیاد تاکید کرد.

 در راستای تقویت همکاری‌ها برای کاهش معضل اعتیاد، علیرضا برازی مدیرکل توسعه مشارکت‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور و حسن حمزه‌زاده رئیس مجمع خیرین یاریگران زندگی کشور، با شهرام احمدپور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین دیدار کردند.

 در این نشست، اسدالله حمزه‌ای دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و اکرم نجفی مدیرکل امور اجتماعی استانداری نیز حضور داشتند.

احمدپور در این دیدار، با اشاره به خطرات فزاینده معضلات اجتماعی اظهار داشت: آسیب‌های اجتماعی همچون اعتیاد، روح و روان جامعه را به هم می‌ریزد و این وضعیت برای سلامت عمومی بسیار خطرناک است.

 وی با تاکید بر ریشه‌های این معضلات افزود: بسیاری از آسیب‌های اجتماعی موجود در جامعه، نشأت گرفته از فقر و مشکلات معیشتی است و تا زمانی که برای رفع آن چاره‌ای اندیشیده نشود، مقابله با نتایج آن دشوار خواهد بود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین همچنین به ضرورت اتخاذ راهکارهای عملیاتی در استان اشاره کرد و گفت: یکی از نیازهای جدی استان، ساماندهی کمپ‌های ماده ۱۶ است تا بتوانیم فرایند درمان و بازتوانی معتادان متجاهر را به‌شکلی اصولی پیگیری کنیم.

 وی همچنین بر لزوم بازنگری در نحوه برخورد و کنترل شدید مرزهای عرضه مواد مخدر تاکید کرد و افزود: متأسفانه پایین آمدن سن اعتیاد زنگ خطر جدی محسوب می‌شود و لذا باید اعتبارات در حوزه مبارزه با مواد مخدر در استان، به‌صورت ویژه دیده شود.

احمدپور در ادامه، بر استفاده حداکثری از ظرفیت نهادهای مردمی و خیرین تأکید کرد و افزود: خیرین کشور و استان در حوزه‌هایی مانند مدرسه‌سازی و بیمارستان‌سازی مشارکت بسیار خوبی دارند. اما در حوزه مواد مخدر و اعتیاد باید به‌شکلی ویژه، آسیب‌های گسترده مواد مخدر را برای خیرین تبیین کنیم تا بتوانیم برنامه‌ها و راهبردهای روشنی برای جلب مشارکت هدفمند آنان در این حوزه داشته باشیم.


يشارك