رئیس ستاد انتخابات استان قزوین:

انتخابات بر اساس روزشمار و بدون تاخیر برگزار می‌شود

  • 14 Apr 2026
  • كود الأخبار: 5103036
  • تعداد بازدید : 111

به گزارش روابط عمومی استانداری قزوین ،

شهرام احمدپور معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان قزوین در نشست فرمانداران ، بخشداران و اعضای کمیته های ستاد انتخابات استان با بیان اینکه با توجه به فراز و نشیب‌های سال گذشته، در استان قزوین مدیریت مطلوبی انجام شده است، گفت: دولت پای کار بوده و پشتیبانی مناسبی در حوزه‌های مختلف برای پیشبرد برنامه‌ها داشته است.

 

احمدپور افزود: برگزاری انتخابات طبق برنامه و روزشمار پیش می‌رود و بدون تاخیر انجام خواهد شد.

 وی همچنین بر ضرورت پیگیری جدی فرمانداران و بخشداران تأکید کرد و اظهار داشت: انتخابات یکی از دغدغه‌های همه مردم است و صیانت از رأی مردم، از مهم‌ترین وظایف دستگاه‌های مرتبط محسوب می‌شود.

 

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: با تمام توان برای برگزاری انتخاباتی مشارکتی تلاش می‌کنیم و وظیفه اصلی ما فراهم کردن زمینه‌های حضور مردم و افزایش مشارکت است؛ به‌گونه‌ای که همه سلایق در انتخابات شرکت کنند.

 

احمدپور با اشاره به اهمیت بی‌طرفی در فرایند انتخابات تصریح کرد: اصل بی‌طرفی باید در تمامی مراحل رعایت شود. 

وی همچنین در خصوص عملکرد هیئت‌های نظارت در شهرستان‌ها گفت: رویه‌های موجود در برخی شهرستان‌ها قابل قبول نیست و در موضوع رد صلاحیت‌ها نیز باید مستندات از طریق مراجع پنج‌گانه ارائه شود.

 

رئیس ستاد انتخابات استان قزوین در ادامه با تأکید بر اینکه تکلیف، عمل به قانون است، اظهار داشت: دفاع از مواضع نظام و دولت و همچنین صیانت از حقوق مردم و رأی‌دهندگان در اولویت قرار دارد.

 وی افزود: فرمانداران و بخشداران مکلف به حمایت از دولت هستند و مأموریت سیاسی دولت در سطح بخش و شهرستان ایجاب می‌کند از منافع دولت در حوزه‌های مربوط دفاع شود.

 

احمدپور همچنین گفت: پشتیبانی‌های جنگ را دولت انجام می‌دهد و لازم است نقش محوری دولت در پشتیبانی از جنگ به‌درستی تبیین شود.


يشارك