حمایت از اقشار کم‌درآمد و تکمیل پروژه‌های مسکن اولویت اصلی استان است

  • 02 Dec 2025
  • كود الأخبار: 4258617
  • تعداد بازدید : 150

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با استاندار قزوین دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی استانداری قزوین ،

منوچهر خواجه‌دلویی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با محمد نوذری استاندار قزوین دیدار و گفتگو کرد، در این دیدار آخرین وضعیت اجرای طرح نهضت ملی مسکن و پروژه‌های عمرانی روستایی استان را بررسی شد. 

محمد نوذری استاندار قزوین با اشاره به پیشرفت طرح‌ها گفت: روز آغاز فعالیت دولت در استان، پیشرفت مسکن ملی حدود ۳۲ درصد بود اما امروز به ۷۳ درصد رسیده است. 

وی در ادامه افزود : پنج هزار واحد مسکن ملی در سفر ریاست محترم جمهور مورد بهره برداری قرار گرفت و سه هزار واحد دیگر نیز تا پایان سال آماده بهره‌برداری می‌شوند.

محمد نوذری استاندار قزوین با تأکید بر توجه به دهک‌های یک تا سه و اقشار کم‌درآمد افزود: بسیاری از متقاضیان در تأمین آورده اولیه مشکل دارند و باید بتوان با ارائه تسهیلات کم‌بهره ، زمینه خانه‌دار شدن آنان را فراهم کنیم.

استاندار قزوین همچنین بر ضرورت تکمیل راه‌های روستایی و مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی روستایی تأکید کرد و افزود که حدود ۷۰۰ کیلومتر از جاده‌های روستایی استان هنوز آسفالت نشده است

محمد نوذری استاندار قزوین بر ضرورت تامین تجهیزات عمرانی تاکید کرد.

 استاندار قزوین در پایان خاطرنشان کرد: همراهی بنیاد مسکن با استان و پیگیری جدی پروژه‌ها، منشأ خیر و برکت برای قزوین خواهد بود و به ارتقای رفاه مردم و پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان کمک می‌کند.


يشارك