ضرورت انطباق برنامه‌های ورزشی با سند آمایش سرزمین استان

  • 29 Jul 2025
  • كود الأخبار: 2886597
  • تعداد بازدید : 26

به گزارش روابط عمومی استانداری قزوین،

 محمد نوذری استاندار قزوین، در شورای ورزش استان با تأکید بر اهمیت اسناد بالادستی در سیاست‌گذاری‌های استانی گفت: همه برنامه‌های حوزه ورزش باید مبتنی بر برنامه هفتم توسعه و سند آمایش استان طراحی و اجرا شود.

 وی افزود: در سند آمایش، ضرورت‌ها و چالش‌های ورزشی استان احصا شده و رشته‌های اولویت‌دار مشخص شده‌ است، بنابراین هرگونه سیاست‌گذاری ورزشی در شهرستان‌ها باید در راستای این سند باشد تا از موازی‌کاری و اتلاف منابع جلوگیری شود.

استاندار قزوین خاطرنشان کرد: تکیه بر سند آمایش، به معنای حرکت در مسیر ظرفیت‌های واقعی استان است؛ مسیری که ما را به توسعه متوازن و هدفمند خواهد رساند.

 ورزش همگانی در پارک‌ها، پایه نشاط اجتماعی

 محمد نوذری استاندار قزوین در ادامه شورای ورزش استان با اشاره به نقش ورزش در ارتقاء سلامت عمومی گفت: سبک زندگی مردم نیازمند اصلاح است و ما باید ورزش همگانی را به‌ویژه در فضاهای عمومی مانند پارک‌ها ترویج دهیم.

 وی افزود: گرچه سالن‌های ورزشی در دسترس هستند، اما اساس ورزش همگانی، ایجاد نشاط اجتماعی در فضاهای باز و شاداب شهری است؛ در این مسیر مربیان خودجوش، شهرداری‌ها و صدا و سیما نقش مهمی دارند.

 استاندار قزوین تصریح کرد: حمایت‌های دولت در حوزه ورزش هرجا که لازم باشد انجام خواهد شد و زیرساخت‌های موجود مانند پارک‌ها و سالن‌ها باید در خدمت گسترش ورزش همگانی قرار گیرد.


يشارك