با حضور استاندار قزوین؛

بهره‌برداری از طرح توسعه تولید دارو و مکمل در شرکت پارس حیان

  • 30 Aug 2025
  • شناسه مطلب: 3252700
  • تعداد بازدید : 130

به گزارش روابط عمومی استانداری قزوین ،

در هفتمین روز از هفته دولت، طرح توسعه تولید دارو و مکمل شرکت تولیدی داروسازی پارس حیان با حضور محمد نوذری استاندار قزوین، ولایتمدار آبنوش، نماینده مردم شریف قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی،قاسمی فرماندار البرز، حجت الاسلام مهدوی امام جمعه الوند و جمعی از مدیران اقتصادی استان به بهره‌برداری رسید.

این طرح با سرمایه‌گذاری ۵۰۰ میلیارد تومان اجرا شده و با هدف تولید انواع قرص و کپسول دارویی راه‌اندازی گردید. ظرفیت تولید این واحد ماهانه ۵۰۰ هزار عدد قرص و کپسول و ۱۰۰ هزار ساشه اعلام شده است که نقش مهمی در ارتقای ظرفیت تولید دارویی استان و تأمین نیازهای کشور خواهد داشت.

استاندار قزوین در حاشیه این مراسم با تأکید بر اهمیت توسعه صنایع دارویی در کشور، این پروژه را گامی ارزشمند در مسیر خودکفایی و ایجاد اشتغال پایدار در استان دانست.

 

#دولت_کنار_مردم

#۱۲ماه‌_تلاش_۱۲روز‌_دفاع

#هفته‌_دولت۱۴۰۴

#محمد_نوذری_استاندار_قزوین 

#استانداری_قزوین


اشتراک گذاری