بررسی موانع و مشکلات سرمایه‌گذاران در منطقه چرم‌سازی فتح‌آباد بوئین‌زهرا

  • 03 Jun 2025
  • شناسه مطلب: 2628528
  • تعداد بازدید : 40

به گزارش روابط عمومی استانداری قزوین،

جلسه بررسی و رفع موانع سرمایه‌گذاری در منطقه صنعتی چرم‌سازی فتح‌آباد شهرستان بوئین‌زهرا به ریاست طاهرخانی مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری قزوین و جمعی از مدیران اجرایی و نمایندگان دستگاه‌های خدمات‌رسان برگزار شد.

در این نشست، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین گزارشی از آخرین وضعیت و روند تشکیل شهرک صنعتی غیردولتی پاسارگاد و فرآیندهای باقی‌مانده ارائه داد. همچنین مدیرعامل شرکت عمران و خدمات پاسارگاد به تشریح مجموعه اقدامات صورت‌گرفته، موانع پیش‌رو و مشکلات سرمایه‌گذاران در این شهرک پرداخت.

در ادامه، نمایندگان دستگاه‌های اجرایی از جمله اداره ثبت اسناد و املاک، امور اراضی و منابع طبیعی، سازمان استاندارد، اداره کل حفاظت محیط زیست، صنعت، معدن و تجارت استان و دفتر فنی استانداری نظرات تخصصی خود را در خصوص سوابق استقرار شهرک خصوصی و وظایف قانونی هر دستگاه در حل مشکلات سرمایه‌گذاران مطرح کردند.

مصطفی طاهرخانی در این جلسه با اشاره به ظرفیت بالای صادرات فرآورده‌های نفتی، هیدروکربن سبک و سنگین، و روغن‌های پایه از این منطقه، بر ضرورت تسهیل فرآیند صدور مجوزها، تکمیل فرآیند اسناد مالکیت تک‌برگ، و تخصیص باقیمانده اراضی برای توسعه زیرساخت‌های عمومی مانند فاز گمرک و پایانه عمومی بار تأکید کرد.

وی همچنین خواستار پیشگیری از تغییر کاربری‌های غیرمجاز، مدیریت ایمن استقرار کامیون‌های حمل فرآورده‌های نفتی، نظارت دقیق بر عملکرد زیست‌محیطی واحدهای تولیدی و برنامه‌ریزی هماهنگ دستگاه‌های اجرایی جهت تحقق اهداف توسعه‌ای منطقه چرم‌سازی شد.
 


اشتراک گذاری