پنل‌های خورشیدی، راهکاری برای ایجاد درآمد پایدار مددجویان و کمک به مدیریت انرژی

  • 13 May 2025
  • شناسه مطلب: 2326973
  • تعداد بازدید : 89

استاندار قزوین در دیدار با رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) از آمادگی استان برای ایجاد بازارچه دائمی ویژه بانوان مددجو و نصب پنل‌های خورشیدی برای خانوارهای تحت پوشش خبر داد.

به گزارش روابط عمومی استانداری قزوین ،

محمد نوذری شامگاه سه‌شنبه در دیدار با سید مرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره)، اظهار کرد: بانوان تحت پوشش کمیته امداد برای رسیدن به توانمندی اقتصادی و اشتغال پایدار، نیازمند بستری برای عرضه محصولات خود هستند و در این راستا، استان قزوین آمادگی کامل برای احداث یک بازارچه دائمی دارد.

وی در ادامه افزود: نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان تحت پوشش کمیته امداد، علاوه بر ایجاد درآمد پایدار و ماهانه، می‌تواند به مدیریت انرژی کمک کند ،در این زمینه نیز آماده‌ایم با هلدینگ‌های تخصصی تفاهم‌نامه همکاری امضا کنیم.

استاندار قزوین، کمیته امداد را نهادی حمایتی و از یادگارهای ماندگار امام خمینی(ره) دانست و تأکید کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی وظیفه دارد از اقشار محروم حمایت کند و مسیر توانمندسازی آن‌ها را هموار سازد.

در این دیدار، موضوعاتی همچون افزایش سهم ودیعه مسکن، ساخت و تعمیر واحدهای مسکونی مددجویان، تسهیلات قرض‌الحسنه، توزیع جهیزیه، کمک‌های بلاعوض و طرح‌های اشتغال‌زایی نیز مورد بررسی قرار گرفت.


اشتراک گذاری