پنلهای خورشیدی، راهکاری برای ایجاد درآمد پایدار مددجویان و کمک به مدیریت انرژی
- 13 May 2025
- شناسه مطلب: 2326973
- تعداد بازدید : 89
استاندار قزوین در دیدار با رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) از آمادگی استان برای ایجاد بازارچه دائمی ویژه بانوان مددجو و نصب پنلهای خورشیدی برای خانوارهای تحت پوشش خبر داد.
به گزارش روابط عمومی استانداری قزوین ،
محمد نوذری شامگاه سهشنبه در دیدار با سید مرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره)، اظهار کرد: بانوان تحت پوشش کمیته امداد برای رسیدن به توانمندی اقتصادی و اشتغال پایدار، نیازمند بستری برای عرضه محصولات خود هستند و در این راستا، استان قزوین آمادگی کامل برای احداث یک بازارچه دائمی دارد.
وی در ادامه افزود: نصب پنلهای خورشیدی برای مددجویان تحت پوشش کمیته امداد، علاوه بر ایجاد درآمد پایدار و ماهانه، میتواند به مدیریت انرژی کمک کند ،در این زمینه نیز آمادهایم با هلدینگهای تخصصی تفاهمنامه همکاری امضا کنیم.
استاندار قزوین، کمیته امداد را نهادی حمایتی و از یادگارهای ماندگار امام خمینی(ره) دانست و تأکید کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی وظیفه دارد از اقشار محروم حمایت کند و مسیر توانمندسازی آنها را هموار سازد.
در این دیدار، موضوعاتی همچون افزایش سهم ودیعه مسکن، ساخت و تعمیر واحدهای مسکونی مددجویان، تسهیلات قرضالحسنه، توزیع جهیزیه، کمکهای بلاعوض و طرحهای اشتغالزایی نیز مورد بررسی قرار گرفت.