فرهنگ رانندگی در جامعه ارتقا یافته است

  • 02 Apr 2025
  • كود الأخبار: 2212691
  • تعداد بازدید : 110

❇️معاون سیاسی استاندار قزوین: معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین گفت: رعایت پویش نه به تصادف و اهمیت به رسانه‌های ملی از سوی مسافران نوروزی نشان می‌دهد که فرهنگ رانندگی در جامعه نسبت به گذشته ارتقا یافته است.

به گزارش روابط عمومی استانداری قزوین

شهرام احمدپور معاون سیاسی و امنیتی استانداری روز چهارشنبه در بازدید از قرارگاه پلیس راه استان، اظهار کرد: قزوین در کاهش ۳۸ درصدی تصادفات فوتی، رتبه نخست کشور را به دست آورده است.
وی با بیان اینکه قزوین ترافیک ۱۳ استان کشور را به دوش می‌کشد، خاطرنشان کرد: از آغاز تعطیلات نوروزی، یعنی ۲۵ اسفنده ماه گذشته تا پایان دوازدهمین روز از تعطیلات نوروزی بیش از ۲۳ میلیون تردد در سطح جاده ها و به ویژه آزادراه‌های استان به ثبت رسیده که این تعداد تردد نسبت به مدت مشابه قبل ۱۱ درصد افزایش داشته است.
احمدپور بیان کرد: خوشبختانه مردم نسبت به گذشته به موضوع تصادفات آگاه‌تر شده و نسبت به دستورات پلیس اهتمام ویژه ای دارند.
وی اضافه کرد: استاندار قزوین نگاه ویژه ای در حوزه زیرساختی دارند که برخی مربوط به حوزه فراجا بوده و نشان از اهتمام در حوزه امنیت است.
احمدپور بیان کرد: استان قزوین کریدور ترافیکی ۱۳ استان کشور است و همین تصادفات کاهش یافته نشان از نقش پررنگ پلیس است، اما برای ما حتی جان یک انسان نیز مهم بوده و آرزو می‌کنیم که شهروندان سالم به مقصد برسند.
این مسوول ادامه داد: از مجموعه پلیس راه کشور و انتظامی استان تقدیر و تشکر داریم که باعث شده تا حجم بالای ترافیک در روز طبیعت به خوبی کنترل شود.


يشارك