روز مادر، فرصتی برای قدردانی از سالمندان

  • 13 Dec 2025
  • شناسه مطلب: 4381514
  • تعداد بازدید : 54

بازدید مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری از مرکز سالمندان شبانه‌روزی همزمان با میلاد حضرت زهرا (س) و روز مادر؛ تاکید بر ارائه خدمات بهداشتی و پزشکی و تکریم بانوان سالمند

به گزارش روابط عمومی استانداری قزوین ،

مریم بیدخام، مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری، از مرکز سالمندان شبانه‌روزی فاطمه زهرا (س) بازدید و با بانوان سالمند دیدار و گفتگو کرد. 

وی در این دیدار با اشاره به جایگاه والای مادران و بانوان در فرهنگ ایرانی و اسلامی، تکریم سالمندان و مادران را از اصول اساسی جامعه برشمرد و رسیدگی به آنان را یک وظیفه انسانی دانست.

 

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری افزود: ارائه خدمات بهداشتی و پزشکی مناسب به بانوان سالمند باید در اولویت برنامه‌های اجتماعی و رفاهی قرار گیرد تا این قشر ارزشمند بتوانند دوران سالمندی خود را با آرامش و سلامت سپری کنند.

 

وی با اشاره به شرایط برخی خانواده‌ها که امکان نگهداری سالمندان در منزل را ندارند، تاکید کرد: توسعه و تقویت مراکز تخصصی و آسایشگاه‌های سالمندان ضروری است و جامعه باید با آگاهی بخشی علمی و فرهنگی نسبت به مسائل سالمندی همراهی کند، به ویژه در شرایطی که کاهش نرخ فرزندآوری جامعه را به سمت سالمندی سوق می‌دهد.

 

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری ادامه داد: جشن میلاد حضرت زهرا (س) و روز مادر فرصتی است تا قدردانی از بانوان و مادران، به ویژه سالمندان، بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و خدمات اجتماعی، فرهنگی و پزشکی متناسب با نیازهای آنان ارائه شود.

 

وی در ادامه ضمن قدردانی از زحمات مدیریت مجموعه، کارکنان و پرستاران مرکز، بر توجه بیشتر دستگاه‌های اجرایی به مراکز سالمندان و تقویت امکانات و برنامه‌های حمایتی تاکید کرد تا مادران و سالمندان بتوانند در محیطی امن و محترم زندگی کنند.

 

گفتنی است ، به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س)، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری ، مدیرکل بهزیستی استان و معاون توانبخشی بهزیستی از مرکز سالمندان شبانه‌روزی فاطمه زهرا (س) بازدید کردند. در این مرکز در حال حاضر ۳۳ بانوی سالمند نگهداری می‌شوند و از خدمات بهداشتی، پزشکی و مراقبتی بهره‌مند هستند.


اشتراک گذاری