Responsive Image
Responsive Image

سعید زین آبادی

ملاقات
شماره تماس
پست الکترونیک

شرح وظایف

١. بررسی و تجزیه و تحلیل برنامه های اقتصادی دستگاه های اجرائی و نهادهای انقلاب اسلامی و ارائه نتایج و پیشنهادات لازم به مقام مافوق به منظور هماهنگی و انطباق با برنامه ها و ضرورت های استان.
٢. برنامه ریزی و ارائه پیشنهادهای لازم به سازمان ها و نهادهای اقتصادی و تولیدی استان به منظور توسعه ظرفیت های اقتصادی و تولیدی استان.
٣. ایجاد هماهنگی های لازم به منظور بررسی و شناخت کلیه منابع و امکانات اقتصادی، تولیدی، صنعتی و کشاورزی استان و ارائه راه حل های مناسب به دستگاه های اجرایی به منظور توسعه فعالیت های اقتصادی استان.
٤. ایجاد هماهنگی به منظور نظارت بر انطباق فعالیت های اقتصادی استان با اهداف و خط مشی های توسعه ملی و منطقه ای.
٥. فراهم نمودن زمینه های مناسب به منظور برقراری گفتگوی مؤثر با بخش خصوصی به منظور رفع مشکلات اشتغال و تولید و بهبود فضای کسب و کار.
٦. نظارت و پیگیری امور مربوط به اقلام اساسی از قبیل گندم، آرد و نان و هماهنگی لازم در ابلاغ دستورات و اجرایی شدن تصمیمات ملی در این حوزه.
٧. نظارت و ارزیابی فعالیت های اقتصادی استان و گزارش پیشرفت امور اقتصادی و تولیدی استان به مقامات ذیربط و شورای برنامه ریزی استان.
٨. ارزیابی وضعیت پیشرفت پروژه های مهم اقتصادی در استان و پیگیری و هماهنگی لازم برای رفع مشکلات و موانع احتمالی.
٩. سازمان دهی و پیگیری برنامه های مربوط به توسعه صادرات استان در چارچوب سیاست های ابلاغی و شناسایی مسایل و مشکلات در زمینه فعالیت های صادرات غیرنفتی.
١٠ . هماهنگی جهت ارتقا سطح کیفیت صادرات و انطباق با استاندارهای جهانی و تشویق و ترغیب صادرکنندگان استانی به منظور افزایش سرمایه گذاری.
١١ . شناسایی و پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی بخش صنعت و معدن و شهرک های صنعتی سطح استان.
١٢ . هماهنگی و نظارت بر فرایند تهیه و توزیع کالاها و مایحتاج عمومی و رسیدگی به امور مرتبط با تنظیم بازار کالا و خدمات استان.
١٣ . انجام هماهنگی و همکاری لازم با سایر دستگاه های اجرای در جهت بهبود وضعیت اقتصادی و تجاری مناطق آزاد تجاری و مناطق ویژه اقتصادی و پیگیری مسائل و مشکلات.
١٤ . هماهنگی و نظارت لازم بر ارتقاء سلامت اداری و مقابله با فساد در مبادلات مرزی و بازارچه های مرزی و مناطق آزاد.
١٥ . هماهنگی و پیگیری امور مربوط به مشکلات زیست محیطی واحدهای تولیدی استان و برنامه ریزی به منظور کاهش اثرات زیان آور آنها.
١٦ . ابلاغ مصوبات کمیسیون ها، شوراها و کمیته های اقتصادی و سایر مصوبات و دستورالعمل های مربوطه به دستگاه های ذیربط.
١٧ . هماهنگی امور مرتبط با کمیسیون تعزیرات حکومتی.
١٨ . شرکت در جلسات امور اقتصادی و توسعه منطقه ای اعم از کمیسیون ها، شوراها، کارگروه ها و کمیته های مربوطه.
١٩ . بسترسازی و فراهم آوردن زمینه های لازم برای پرورش نیروی جایگزین با تأکید بر مواردی از قبیل انتقال تجربیات، ارائه آموزش های لازم و مشارکت دادن در انجام امور، تفویض اختیار.
٢٠ . شرکت در گردهمایی ها، جلسات داخل و خارج از استان و دوره های آموزشی مرتبط.
٢١ . ارائه خط مشی و سازمان دهی فعالیت های دفتر، هدایت، هماهنگی، نظارت و ارزیابی عملکرد کارکنان تحت سرپرستی.
 

توانمندی های استان

بخش صنعت ومعدن

    به دلیل موقعیت خاص قزوین، بزرگراه های مواصلاتی به شمال، جنوب، شرق و غرب و  راه آهن تهران، قزوین، شمال-غرب، نزدیکی به تهران(به فاصله کمتر از 150 کیلومتر از تهران)، انرژی مناسب (با وجود نیروگاه شهید رجایی با تولید 2000 مگا وات برق) همچنین سابقه طولانی صنعت در استان و وجود نیروهای ماهر، رشد و توسعه صنعتی به عنوان یکی از مزیتهای نسبی استان تلقی می گردد. گرایش شدید سرمایه گذاران به فعالیت در این استان به ویژه در دو دهه اخیر موجب گردیده است که امروزه قریب به 3540 واحد صنعتی با اشتغالی بالغ بر 151213 نفر با  سرمایه مجوز 164435 میلیارد ریال  در حال بهره برداری است. یک شهر و 18 شهرک و مجتمع صنعتی فعال در نقاط مختلف استان بخشی از صنایع موجود را در خود جای داده است.

•    رتبه اول تولید مخازن CNG در کشور(سانکا و آسیاناما)

•    رتبه اول تولید شیشه دارو در کشور
•    اولین تولید کننده و صادر کننده چرخ خیاطی (کاچیران)
•    رتبه اول تولید مواد شوینده مایع در کشور (پاکنام، تولی پرس،معجزه، بهداش و بهداد و ....)
•    رتبه دوم تولید پودر شوینده در کشور (پاکنام، تولی پرس،معجزه، بهداش و بهداد و ....)
•    رتبه دوم تولید شیشه های تخت در کشور (شیشه لیا، شیشه قزوین، شیشه فلوت فارسجین و ...)

بخش کشاورزی، زراعت، باغبانی، دام و طیور

استان قزوین با مساحتی بالغ بر 0.96 درصد از مساحت کل کشور، دارای استعدادهای غنی کشاورزی و باغداری است. از کل مساحت استان قریب 278 هزار هکتار زیر کشت محصولات زراعی است و سالانه حدود دو میلیون و نهصد هزار تن محصولات زراعی از قبیل گندم، جو، چغندر قند، ذرت، حبوبات و سایر محصولات زراعی تولید می گردد. قریب 76 هزار هکتار باغ موجود در استان سالانه بیش از ششصد و چهل هزار تن محصولات باغی زیتون، پسته، فندق، انگور، گردو و انواع میوه های دیگر تولید و به بازارهای داخلی و خارجی عرضه می نمایند.
ردیف نوع مقدار رتبه
1 تولید زغال اخته  3340 تن رتبه اول کشوری
2 توليد فندق 3424 تن رتبه دوم كشور
3 توليد انگور 382086 تن رتبه چهارم كشوري
4 تولید نباتات علوفه‌ای  1814976 تن رتبه پنجم
5 توليد گيلاس 40000 تن رتبه سوم كشوري
6 تولید گلابی 18000 تن رتبه سوم کشوری
7 عدس 4455 تن رتبه پنجم کشوری
8 توت فرنگی گلخانه ای 868 تن رتبه ششم کشوری
ردیف نوع مقدار رتبه
1 توليد قارچ دکمه ای 10791 تن رتبه ششم
2 توليد گوجه فرنگی 362730 تن رتبه هشتم كشوري
3 توليد زيتون 26800 تن رتبه دوم كشوري
4 زالزالک 120 تن رتبه دوم کشوری
5 ذرت علوفه ای 1543600 تن ای رتبه چهارم کشوری
6 آفتابگردان آجیلی 2824 تن رتبه پنجم کشوری
7 سنجد 280 تن رتبه ششم
 استان قزوین و باتوجه به شرایط آب و هوایی و پستی و بلندی زمین  از پوشش گیاهی متنوعی برخوردار بوده به گونه ای که باتوجه به برخورداری از کمتر از یک درصد از مساحت کشور تاکنون بیش از 1400 گونه گیاهی در آن شناسایی شده که 250گونه آن را گیاهان دارویی و معطر تشکیل می دهد. در حال حاضر نزدیک به 290 هکتار به پرورش گیاهان دارویی اختصاص یافته که سالانه بالغ بر 65 تن از این محصولات تولید می نمایند.
 از مهمترین گیاهان دارویی این استان که درمنطقه الموت بیشترین رویش را دارد می توان به گون، کورگل، بابونه، شیرین بیان، بومادران، بیدمشک، سی، سیرک کوهی، پونه، شاتره، کاسنی، خاکشیر، گل گاورزبان، گل محمدی، گل بنفشه، علف چشم و آویشن می توان اشاره کرد. 
ردیف نوع مقدار رتبه
1 مرغ اجداد تخمگذار    20500 قطعه رتبه اول کشوری
2 مرغ مادرتخمگذار 223000 قطعه رتبه دوم كشور
3 مرغ تخمگذار 8800000 قطعه رتبه هفتم
4 تولید تخم مرغ  74.3 هزار تن رتبه ششم
5 تولید ماهیان زینتی   31.2 میلیون رتبه سوم كشوري
6 تولید شیر 611 هزار تن رتبه پنجم
ردیف نوع مقدار رتبه
1 تولید گوشت مرغ   66 هزار تن رتبه پانزدهم
2 تولید گوشت قرمز 28.5هزار تن رتبه دهم
3 تولید ماهیان سردآبی 2906 تن رتبه هفدهم
4 تولید ماهیان خاویاری  28 تن رتبه هشتم
5 تولید ماهیان گرمابی 1250 تن رتبه هفدهم
6  تولید عسل 998 تن رتبه بیست و سه

بخش گردشگری

 قزوین از قدیمی‌ترین حوزه های تمدنی ایران است که بر اساس یافته های باستان شناسان سابقه سکونت در آن به 10 هزار سال می‌رسد. بناي شهر قزوين را به شاپور ذوالاکتاف نسبت داده و مي گويد آنجا را "شاد شاپور" ناميد. این شهر حدود  50 سال پایتخت ایران در دوره صفویه بوده است.
 استان قزوین با ثبت بیش از 1459 اثر تاریخی سهمی معادل 4% از بناهای تاریخی  ثبت شده کشور را به خود اختصاص داده است. قزوین که لقب باب الجنه یا دروازه بهشت را به خود اختصاص داده از مناطق مهم ایران است که در زمینه های تاریخی ،طبیعی، اقتصادی، فرهنگی ، صنعتی و گردشگری دارای اهمیت زیادی است. این استان ازجمله مناطق زیبا، با فرهنگ و متمدن ایران است که در کنار طبیعت زیبا، خدادی و مناظر بهشت گونه خود از غنای تاریخی و فرهنگی قابل توجهی نیز برخوردار است.
ردیف غیر منقول(محوطه پیش از تاریخ و تپه های تاریخی) نامملوس طبیعی منقول کل آثار
1 1301 92 55 11 1459