استاندار قزوین ؛ مهندسان جوان، سرمایه‌ای برای توسعه قزوین/لزوم رعایت اصول فنی در ساخت‌وساز؛ تعارفی در کار نباشد

  • 16 Feb 2025
  • شناسه مطلب: 2098860
  • تعداد بازدید : 65

به گزارش روابط عمومی استانداری قزوین،

محمد نوذری استاندار قزوین روز یکشنبه در آیین اهدای اعتبارنامه اعضای هیئت‌مدیره نهمین دوره انتخابات نظام مهندسی ساختمان استان قزوین که در سالن جلسات مدیریت بحران استانداری برگزار شد، با اشاره به نقش مهندسان در توسعه استان گفت: اغلب اعضای هیئت مدیره نظام مهندسی ساختمان، جوان هستند و این جوانی و پویایی یک فرصت ارزشمند است.

استاندار قزوین گفت: فعالیت در حوزه مسکن و نظام مهندسی تأثیر مهمی بر زیرساخت‌های استان دارد و مسئولیت بزرگی است که باید با نگاه دقیق فنی به آن پرداخته شود.
استاندار با تأکید بر فرآیند انتخاب اعضای هیئت‌مدیره نظام مهندسی، افزود: این مسئولیت در یک روند شفاف و مشخص به شما واگذار شده و حوزه اختیارات شما را گسترده‌تر می‌کند، در مسائل فنی باید بدون اغماض و با رعایت استانداردهای مهندسی تصمیم‌گیری شود.
وی بیان کرد: یکی از مشکلات اساسی استان در حوزه زیرساخت، نبود نگاه کارشناسی دقیق است که باید اصلاح شود
 نوذری با اشاره به مشکلات زیرساختی قزوین تصریح کرد: به‌رغم ظرفیت‌های بالای استان، همچنان با کمبودهای اساسی مواجه هستیم، پروژه‌هایی مانند مجتمع فرهنگی مرکزی و کتابخانه مرکزی که از نیازهای اصلی کلان‌شهر قزوین هستند، هنوز اجرایی نشده‌اند.
وی یادآور شد: پروژه تالار شهر قزوین که از سال ۱۳۸۸ آغاز شده، نیمه‌کاره رها شده است، در حالی که باید مورد توجه قرار گیرد.
استاندار قزوین ادامه داد: قزوین وسعت زیادی دارد اما به لحاظ زیرساخت‌های فرهنگی و اجتماعی مورد توجه کافی قرار نگرفته است، در استان فرهنگسرای بزرگ یا سالن کنسرت وجود ندارد، در حوزه درمان نیز نسبت به میانگین کشوری عقب هستیم و در برخی شهرستان‌ها با کمبود مدارس مواجه‌ایم.
 
 نماینده عالی دولت در استان قزوین با تأکید بر اهمیت رعایت اصول فنی در ساخت‌وساز گفت: نظام مهندسی باید اولویت را بر مسائل فنی بگذارد، تشخیص کار باید بر پایه اصول مهندسی باشد و نظرات کارشناسی مبتنی بر استانداردهای فنی ارائه شوند، هرگونه اشتباه مهندسی می‌تواند خسارات جبران‌ناپذیری به همراه داشته باشد.

نوذری اظهار کرد: شما نباید با کسی تعارف داشته باشید، کیفیت در اجرای پروژه‌های عمرانی و ساختمانی باید حفظ شود و توزیع کار بین مهندسان باید بر اساس تخصص و توانمندی‌ها به‌صورت عادلانه انجام شود.

وی با اشاره به وضعیت مسکن در استان اظهار کرد: مسکن ملی یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های استان است، دولت پیمانکار خوبی نیست؛ مردم باید در ساخت مسکن مشارکت داشته باشند. 
استاندار قزوین افزود: دولت پروژه را آغاز کرده و ما باید آن را به سرانجام برسانیم، مسکن مهر نیز به دلیل افزایش مداوم قیمت‌ها و نبود قراردادهای مشخص، به چالش تبدیل شده است.
وی با اشاره به موقعیت زلزله‌خیز قزوین و اهمیت رعایت اصول ایمنی در ساخت‌وساز تصریح کرد: استحکام و رعایت مسائل فنی باید در اولویت قرار گیرد؛ اعضای هیئت‌مدیره نظام مهندسی سرمایه‌های ارزشمندی هستند و از ظرفیت آن‌ها در توسعه استان استفاده خواهیم کرد.


اشتراک گذاری