مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری :

تأکید بر عدالت آموزشی برای دانش‌آموزان خاص/ لزوم راه‌اندازی مدرسه اوتیسم در مهرگان

  • 05 May 2025
  • شناسه مطلب: 2298056
  • تعداد بازدید : 51

به گزارش روابط عمومی استانداری قزوین،

#اکرم_نجفی
#مدیر_کل_دفتر_امور_اجتماعی_و_فرهنگی_استانداری، در مراسم تجلیل از معلمان مدارس استثنایی استان که با حضور  قاسمی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور برگزار شد، با تجلیل از تلاش‌های بی‌وقفه معلمان استثنایی، گفت:
«برای دانش‌آموزان با نیازهای خاص، آموزش مهارت‌های اجتماعی و روانی حتی مهم‌تر از انتقال صرف دانش است. معلمان این حوزه با صبر، درک بالا و تخصص، در مسیر توانمندسازی این کودکان گام‌های بزرگی برمی‌دارند و شایسته بالاترین درجات تکریم و تجلیل هستند.»
وی با اشاره به رویکرد دولت چهاردهم در توسعه عدالت آموزشی و نهضت مدرسه‌سازی، تأکید کرد: برخی دانش‌آموزان استثنایی در روستاها و شهرستان‌ها به دلیل نبود زیرساخت‌های آموزشی مناسب، از تحصیل بازمی‌مانند. لازم است در برنامه‌های مدرسه‌سازی، احداث و تجهیز مدارس استثنایی نیز در اولویت قرار گیرد.
نجفی افزود: در حال حاضر، منطقه مهرگان به‌شدت نیازمند احداث مدرسه ویژه اوتیسم است و در برخی مناطق دیگر از جمله شهرستان آوج نیز با کمبود مدارس استثنایی مواجه هستیم.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین، با ابراز خرسندی از برگزاری نخستین مراسم رسمی تجلیل از کادر آموزشی مدارس استثنایی در استان، اظهار امیدواری کرد که در آینده توجه بیشتری به نیازهای این قشر از دانش‌آموزان و معلمان صورت گیرد.

در پایان این‌مراسم از نفرات برگزیده کادر آموزشی استثنایی استان قزوین تجلیل به عمل آمد
 


اشتراک گذاری