سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استانداری
تقابل با دولت تقابل با نظام و رهبری است
- 04 Feb 2025
- شناسه مطلب: 2065891
- تعداد بازدید : 30
به گزارش روابط عمومی استانداری قزوین،
:شهرام احمد پور سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استانداری در آئین کلنگ زنی پروژه های شهرمحمود آباد نمونه ضمن تبریک دهه فجر با بیان اینکه امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که همه رهرو و دلبسته آن هستیم نیازمند کمک همه آحاد مردم است اظهار کرد : امروز دولت جمهوری اسلامی نیازمند کمک همه است.
وی افزود : امروز هر کس خدای نکرده در صف تقابل دولت قرار بگیرد یقین داشته باشد که در صف تقابل با نظام و رهبری قرار خواهد گرفت.
احمد پور خاطرنشان کرد : با توجه به حمایت هایی که در مناسبت های مختلف مقام معظم رهبری نسبت به دولت خدمتگزار دارد تکلیف همه ما روشن است و همه باید تکلیف خودمان را بدانیم .
سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استانداری قزوین با اشاره به دیدار نوذری استاندار با سردار آتانی فرمانده سپاه صاحب الامر(عج) استان به مناسبت گرامیداشت روز پاسدار تصریح کرد: سردار آتانی فرمانده سپاه استان تاکید کرد سپاه آینه تمام نمای حمایت از دولت است و ما این حمایت را فرمان از طرف مقام معظم رهبری تلقی می کنیم.
این مقام با بیان اینکه دولت هایی می آیند ومی روند گفت : آن چیزی که بقا دارد و باید توجه اصلی ما بدان باشد نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است لذا همه خدمتگزاران با وحدت در کنار مردم کمک کنیم اهداف نظام به پیش برود.