مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری در نشست صمیمانه‌ای که با حضور خانم دکتر آقاپور مشاور ریاست محترم جمهور در امور اقتصادی ، نمایندگان بانوی مجلس و جمعی از بانوان فرهیخته استان ، تشکیل شد ، بر ضرورت توجه جدی به مسائل و دغدغه‌های زنان تأکید کرد.

هم‌افزایی مجلس، دولت و نهادهای مدنی؛ لازمه پیشبرد اهداف حوزه زنان و خانواده

  • 10 May 2025
  • شناسه مطلب: 2315662
  • تعداد بازدید : 32

مریم بیدخام مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری، تعامل و همکاری میان مجلس، دولت و نهادهای مدنی را شرط لازم برای تحقق اهداف حوزه زنان دانست و افزود: بدون هم‌افزایی و هماهنگی بین‌بخشی، دستیابی به توسعه پایدار در حوزه زنان و خانواده امکان‌پذیر نیست.
وی محورهای مهم و مورد تأکید این نشست‌ها را چنین برشمرد: تقویت نقش و حضور زنان در عرصه‌های مدیریتی و تصمیم‌گیری ، توانمندسازی اقتصادی و حمایت از زنان کارآفرین و سرپرست خانوار ، ارتقای سلامت جسمی و روانی و افزایش تاب‌آوری زنان و دختران ، مقابله با آسیب‌های اجتماعی و حمایت از زنان آسیب‌دیده ، توجه به مسئله جمعیت، تشویق جوانان به ازدواج و تحکیم بنیان خانواده ، پیگیری اجرای قوانین مرتبط با زنان و خانواده و اصلاح نقاط ضعف قانونی .
مدیرکل امور بانوان در پایان ابراز امیدواری کرد با همراهی همه فعالان  مدنی حوزه زنان و خانواده ، شاهد ارتقای جایگاه زنان در سطح استان و کشور باشیم.


اشتراک گذاری